luni, 6 aprilie 2009

Elevi cu care ne mândrim…


Olimpiadele si concursurile şcolare desfăşurate în anul şcolar 2008-2009 au constituit un prilej de bucurie şi satisfacţie, atât pentru elevii participanţi, cât şi pentru părinţii acestora şi pentru profesorii care i-au pregătit. Un număr mare de elevi de la Grupul Şcolar Industrial ”Dr. Florian Ulmeanu” Ulmeni au obţinut rezultatele bune şi foarte bune la faza judeţeană a acestor concursuri.
O elevă din clasa a XI-a s-a calificat la faza naţională a Concursului de matematici aplicate ”Adolf Haimovici” şi două eleve din clasele a VIII-a s-au calificat la faza naţională a Concursului „Cangurul lingvist”.
Munca, pasiunea şi perseverenţa, cu care s-au pregătit, au făcut ca rezultatele să fie pe măsură:
Eleva, Groza Diana clasa a XI-a a obţinut premiul al III-lea la Concursul naţional de matematici aplicate „Adolf Haimovici”, desfăşurat la Râmnicu-Vâlcea, in 28.03.2009 (profesor Nicolae Chiriac).
La Concursul „Cangurul lingvist” secţiunea franceză-spaniolă, desfăşurat, sâmbătă, 04.04.2009, în capitală la Liceul Bilingv”Miguel Cervantes”, proba de baraj - faza natională- au participat elevele: Topan Teodora, clasa a VIII-a A si Covaciu Ioana, clasa a VIII-a B.
Eleva Topan Teodora a obţinut premiul al III-lea (profesor Mariana Dan).
Organizatorii le-au oferit, diplome, medalii si premii în cărti de mare valoare.
De aplauze şi felicitări s-au bucurat din partea colegilor şi a dascălilor lor. Fundaţia „Sfântul Anton de Padua” Ulmeni le-a oferit diplome de merit si premii, câte 200 lei pentru fiecare premiant.
Le dorim succes în continuare, cu speranţa ca si alţi elevi de-ai noştri le vor urma exemplul.

prof. Leta Carmen Artemiza
-director la Gr.Sc.Ind.„ Dr. FlorianUlmeanu” Ulmeni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu